Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ιουνίου 2013

Μεθαύριο μπαίνει επιτέλους το καλοκαίρι και όλες οι παραλίες ήδη βάζουν τα καλά τους (εκτός από αυτές της Αθήνας) για να υποδεχτούν και επίσημα τους χιλιάδες παραθεριστές. Ταυτόγχρονα τα περισσότερα πρωταθλήματα micro κατηγοριών φθάνουν προς το τέλος τους με σκοπό οι διοργανώσεις να ανασκουμπωθούν για τη νέα σεζόν.


1/6 - Hellenic Mini-z Cup Round 9: Το γνωστό πρωτάθλημα Mini-z στην πίστα του rcXtreme Race Park στα Σπάτα διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 για την κατηγορία Stock Car Expert. Η διαγράμμιση πρόσφατα άλλαξε προσδίδοντας extra οδηγικό ενδιαφέρον στους συμμετέχοντες. Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να υποβάλετε εδώ.

8/6 - Mini-z All Stars Championship Round 10: Την αμέσως επόμενη εβδομάδα το πρωτάθλημα του Gamers Club στον Κορυδαλλό ρίχνει αυλαία στην πρώτη του επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν με mini-z με τον τελευταίο του αγώνα στις 17:00. Το ποιος θα πάρει αυτό το πρωτάθλημα -είναι συναρπαστικό- θα κριθεί μετά τη λήξη και του δέκατου αγώνα.

15/6 - GC Nano Champs Round 6: Δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο στο Gamers Club για τον έκτο αγώνα του πρωταθλήματος dnano. Η εκκίνηση προκριματικών θα γίνει στις 17:30. Σε εκκρεμότητα, ωστόσο, παραμένει ο πέμπτος αγώνας, αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης για το αν θα αναπληρωθεί στο μέλλον.


22/6 - Model Shop Championship Round 10: Τέλος και του πρωταθλήματος του Model Shop στο Βύρωνα με τον δέκατο αγώνα να πραγματοποιείται στις 18:00. Η πίστα επανήλθε στην αρχική της διαγράμμιση και αυτή τη φορά ο αγώνας θα είναι με stock μοτέρ της Kyosho. Ο πρωταθλητής εδραιωθεί τόσο καλά  που δεν χάνει τον τίτλο, ο κόσμος να χαλάσει.

Σημείωση - Θα γίνουμε κουραστικοί με αυτό το θέμα: Δεν είναι υπέροχο; Τέσσερα πρωταθλήματα και καμία κοινή ημερομηνία;