Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ιουλίου 2013


Από Δευτέρα μπαίνουμε στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού με τα αγωνιστικά δρώμενα να είναι μειωμένα μέχρι το οριστικό διάλειμμα το Αυγούστου. Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει και ο Ιούλιος.


6/7 Hellenic Mini-z Cup Round 10 & Awards: Ο δέκατος αγώνας κλείνει και αυτή την αγωνιστική σεζόν στο rcXtreme Race Park, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ύστερα από τον αγώνα θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των φετεινών νικητών καθώς και θα υπάρξουν επιπλέον αναμνηστικά δώρα για τους αγωνιζόμενους από την Kyosho Hellas.



7/7 GC Nano Champs Round 7: Ο έβδομος αγώνας του πρωταθλήματος Dnano του Gamers Club πλέον δεν εμφανίζεται στο πρόγραμμα της σελίδας του καταστήματος. Όσοι ενδιαφέρεστε για τον αγώνα εκείνης της Κυριακής καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με τη διοργάνωση νωρίτερα ή να περιμένετε κάποια σχετική ανακοίνωση από το rc-world.gr.


13/7 Mini-z Tunning Masters Round 2: Ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος με αυτοκίνητα κατηγορίας Open πραγματοποιείται στην πίστα 8Plus-Z του Gamers Club για τους λάτρεις της βελτίωσης και της γρήγορης οδήγησης.



17/7 Mini-z F1 Champs Round 2: Όσοι είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν ένα μονοθέσιο F1 mini-z, το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι σίγουρα η ευκαιρία που ψάχνετε για να αγωνιστείτε. Ύστερα από τον πρώτο αγώνα την περασμένη Τετάρτη, στις 17 Ιουλίου, πάλι στην πίστα 8Plus-Z πραγματοποιείται ο δεύτερος γύρος του Mini-z F1 Champs.

Πηγές: mini-zracingclub.blogspot.com
           gamersclub.gr