Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Breaking News By Gamers Club



Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η αρχή του καλοκαιριού αποτελεί περίοδο σημαντικών εξελίξεων για το Gamers Club και τις πίστες του. Πάμε να τις δούμε μία-μία.





Mini-z F1 Championship 2013

Με δύο επιτυχημένα F1 Events στη συγκεκριμένη κατηγορία η διεύθυνση του καταστήματος διοργανώνει και το αντίστοιχο πρωτάθλημα. Κανονισμοί απλοί, stock μοτέρ, μπαταρίες nimh και επιτρεπτά τα "σκαλίσματα" στην πλακέτα. Έξι αγώνες από τους οποίους μετρούν οι πέντε καλύτεροι και σε κάθε έναν, προκριματικό μίας ώρας για best lap και τελικός 160 γύρων.WOW!

Το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να δείτε ακριβώς εδώ:



Παραλαβή GP Factory Parts


Η ιταλική GP Factory Parts εδώ και λίγο καιρό μέσω facebook αναζητά συνεργάτες στην ευρωπαϊκή αγορά. Μιας και τα προϊόντα της είναι ιδιαίτερα αξιόλογα, το κατάστημα προέβη σε μία γενναία παραλαβή ανταλλακτικών με το επίκεντρο της προσοχής (κυρίως της δικής μας) να είναι μια σειρά από lexan καπάκια για mini-z.





Mini-z All Stars Championship 2013-2014


Ύστερα από επικοινωνία του site rc-world.gr και του καταστήματος, το φως της δημοσιότητας βλέπουν πληροφορίες όπως ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα αποτελείται από 8 αγώνες με τους 6 να προσμετρούν στην τελική κατάταξη και αρκετές αλλαγές στους φετινούς κανονισμούς σε ότι αφορά στις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου. Οι ημερομηνίες του πρωταθλήματος αυτού έχουν ήδη κλείσει και είναι οι ακόλουθες.



Πηγή: rc-world.gr