Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Hellenic Mini-z Cup 2012-2013: Round 10 & Winners Awards


Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην πίστα του rcXtreme Race Park και ο δέκατος αγώνας που έκλεισε και την τρίτη αγωνιστική σεζόν του συγκεκριμένου καταστήματος.



Με 9 συμμετοχές όπου αγωνίζονταν σε ένα group ο αγώνας κύλισε άνετα χωρίς βιασύνη από τη διοργάνωση και τους οδηγούς. Ευχάριστη έκπληξη, οι δύο new entries στην κατηγορία, Κωνσταντίνος Δημητριάδης και Ανδρέας Κούτρας στους οποίους ελπίζουμε να άρεσε η κατηγορία και να συνεχίσουν να αγωνίζονται και στο μέλλον.

Η επανεμφάνιση και του (αθλητή) Στέλιου Μαδιανού ήταν σίγουρα γεγονός που θα αύξανε κατά πολύ τον ανταγωνισμό. Ύστερα από δύο πεντάλεπτα προκριματικά σειρά είχε ο απολαυστικός 15λεπτος τελικός. Το μέγεθος της πίστας έδινε αρκετή άνεση στους οδηγούς να γράφουν γρήγορους γύρους χωρίς πολύ...traffic.


Κούτρας και Δημητριάδης είχαν τη δική τους μάχη στο ντεμπούτο τους στα mini-z με τον πρώτο τελικά να επικρατεί, αφήνοντας τον Δημητριάδη στην τελευταία θέση με διαφορά δύο γύρους. Στην άλλη άκρη της κατάταξης, ο Πετρούτσι έκανε έναν εύκολο και απροβλημάτιστο αγώνα τερματίζοντας πρώτος μπροστά από τον Μαδιανό στη δεύτερη και τον Σαριμιχαηλίδη στην τρίτη θέση.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1) Πετρούτσι Βαλέριος 66 Laps
2) Μαδιανός Στέλιος 62 Laps
3) Σαριμιχαηλίδης Βασίλης 61 Laps
4) Γεωργιόπουλος Γιάννης 60 Laps
5) Κυρίτσης Χαράλαμπος 59 Laps
6) Βόβλας Δάνης 56 Laps
7) Βουδούρης Δημήτρης 54 Laps
8) Κούτρας Ανδρέας 52 Laps
9) Δημητριάδης Κων/νος 50 Laps

Και ύστερα από την απονομή του αγώνα η στιγμή που όλοι περιμέναμε: η απονομή ολόκληρου του πρωταθλήματος. Μπορεί οι κατηγορίες Open και Le Man να μην κατάφεραν να επιβιώσουν, ωστόσο η Stock Expert συγκέντρωσε συνολικά 26 οδηγούς, 11 οδηγούς παραπάνω απ' όσους είχε πριν 2 χρόνια συγκεντρώσει το Atomic Cup στις παλιές εγκαταστάσεις του rcXtreme στο Κορωπί. Σας ξυπνήσαμε αναμνήσεις;

Ανάμεσα στους 26 λοιπόν αυτούς οδηγούς οι τρείς πρώτοι:

1) Βουδούρης Δημήτρης
2) Πετρούτσι Βαλέριος
3) Γεωργιόπουλος Γιάννης

παρέλαβαν τα αναμνηστικά κύπελλα του πρωταθλήματος, ευγενική προσφορά του καταστήματος Rc Hobby Athens. Τώρα, τα αναμνηστικά δώρα από την Kyosho Hellas δεν δόθηκαν όπως είχε ανακοινωθεί (Link) για άγνωστο λόγο αλλά anyway, ας κρατήσουμε τα θετικά της ημέρας.

Μπράβο στους νικητές, μπράβο στους 26 συμμετέχοντες, μπράβο στη διοργάνωση, μπράβο στον δωροθέτη των κυπέλλων και το Hellenic Mini-z Cup πάει διακοπές μέχρι την επόμενη σεζόν που ξεκινά το Σεπτέμβρη.

Έως τότε μην επαναπαύεστε, ο Κων/νος Δημητριάδης απ ότι τσιμπήσαμε λιώνει στις προπονήσεις από τώρα!