Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

LaTrax Rally - 1/18 Scale 4WD Rally Car

Η La Trax είναι μια εταιρία που ξεκίνησε την παραγωγή RTR μοντέλων τη δεκαετία του '80, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο. Ύστερα η επωνυμία της La Trax πουλήθηκε σε μια ομάδα επιχειρηματιών που δημιούργησαν την πασίγνωστη Traxxas.

Η Traxxas εδραιώθηκε στο χώρο των τηλεκατευθυνόμενων με RTR αυτοκίνητα και σκάφη  με έμφαση στις υψηλές επιδόσεις και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο όλοι ξέρουμε πολύ καλά το θέμα κόστους για τα μοντέλα της. Οι άνθρωποι, λοιπόν, που έφτασαν την Traxxas στην κορυφή της αγοράς, επανέφεραν την παλιά La Trax ως θυγατρική εταιρία με Low Cost μοντέλα.


Η La Trax λοιπόν κάνει το ντεμπούτο της με ένα συμπαθέστατο RTR Rally Car κλίμακας 1/18. Διαθέτει brushed μοτέρ, μπαταρία Nimh στα 6v και αδιάβροχα (καλά, δεν βάζει και το χέρι της στη φωτιά) ηλεκτρονικά. Οι γωνίες των τροχών είναι από το εργοστάσιο ρυθμισμένες και δεν μεταβάλλονται. Χρησιμοποιεί ελαστικά slic με πολύ καλή πρόσφυση ακόμα και στο βρεγμένο έδαφος  και τέλος, το κόστος υπολογίζεται περίπου στα 130 ευρώ. Καθόλου άσχημα για αρχάριο!