Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Mini-z Tunning Masters: Round 2

Ο δεύτερος αγώνας του Open πρωταθλήματος του Gamers Club πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με 6 συμμετοχές να δίνουν το παρόν. Είδαμε τα αυτοκίνητα των περισσότερων οδηγών μεταμορφωμένα με Lexan καπάκια, foam ελαστικά, αλουμινένια options και δυνατά μοτέρ, έτοιμα να καταβροχθίσουν την πίστα.


Η πρώτη θέση φαινόταν σχετικά από νωρίς με τον Πετρούτσι οδηγώντας ένα θηριώδες αυτοκίνητο μεταξονίου 106mm να παίρνει την νίκη και στα προκριματικά αλλά και στους τελικούς αφήνοντας τους υπόλοιπους οδηγούς αρκετά πιο πίσω.

Μάχη όμως δόθηκε για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου. Δημητριάδης και Σκαλτσάς πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα με διαφορά μόλις ενός γύρου, ουσιαστικά ελάχιστη για κατηγορία mini-z. Μάλλον το Open πρωτάθλημα είναι αυτό που θα ξαναφέρει τον Σκαλτσα ξανά στα βάθρα μετά από αρκετό καιρό.


Παραπίσω, για μόλις ένα γύρο ο Κυρίτσης δεν κατάφερε να περάσει τον Σκαλτσά, αρκούμενος στην τέταρτη θέση. Τις τελευταίες θέσεις του αγώνα πήραν οι σχετικά φρέσκοι στο χώρο, Κοζακόπουλος και Πέρος οι οποίοι θα αποτελέσουν πιθανότατα το νέο αίμα και για την επόμενη σεζόν.

Ύστερα από την τελετή απονομής του αγώνα, ακολούθησε η ακόμα σημαντικότερη απονομή του πρωταθλήματος Mini-z All Stars Championship 2012-2013 στο οποίο πρωταθλητής στέφθηκε ο Νίκος Καράμπελας, δεύτερος ο Βαλέριος Πετρούτσι και τρίτος ο Τάσος Βελαώρας. Δυστυχώς ο τρίτος νικητής δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην απονομή, ωστόσο τιμήθηκε από τους παρευρισκόμενους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 ΒΑΘΡΟ ΑΓΩΝΑ

ΒΑΘΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ




















Πηγή πρόσθετων φωτό: rc-world.gr