Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Kyosho Dslot 43 - Αναβάθμιση 2014


Η Kyosho με την κυκλοφορία των slot αυτοκινήτων της μπήκε σε έναν χώρο που αρκετές εταιρίες εδώ και χρόνια έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη.



Τα Dslot 43 (κλίμακας 1/43) που κυκλοφόρησαν το 2011 δεν είχαν κάτι το σπουδαίο να επιδείξουν απέναντι στον ανταγωνισμό, πέραν του ότι κυκλοφορούσαν σε μορφή RTR, δηλαδή πίστα, αυτοκίνητα και χειριστήρια. Ύστερα από 2 χρόνια και κάτι, η Kyosho πραγματοποίησε δύο μικρές αλλαγές που θα κάνουν τα Dslot πιο φιλικά σε αρχάριους οδηγούς.

Το μεταξόνιο πλέον είναι μεταβλητό ώστε μια τεράστια ποικιλία από καπάκια κλίμακας 1/43 μπορεί να ταιριάξει στο ίδιο σασί. Επιπλέον έχει προστεθεί ένα επιπλέον guide στο πίσω μέρος του σασί ώστε να μειώνονται οι πιθανότητες εξόδου του αυτοκινήτου από τη ράγα. Καθώς βέβαια ένας αρχάριος οδηγός βελτιώνεται μπορεί να αφαιρέσει το επιπρόσθετο guide για αύξηση της οδηγικής δυσκολίας.


Είναι άραγε η νέα έκδοση ικανή να αποτελέσει έναν ισχυρό ανταγωνιστή εταιριών όπως η Slot It, η NSR και η SCX; Θα το δούμε δούμε όταν φτάσει και στην ελληνική αγορά!

Πηγή: hobbymedia.it