Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η Rolls Royce των τηλεκατευθύνσεων

Η Ko Propo πλαισίωνε πάντα τα mini-z της Kyosho σε θέματα ηλεκτρονικών προσδίδοντας αξιοπιστία τόσο στις πλακέτες που φόραγαν όσο και στα RTR πακέτα που εμπεριείχαν τηλεκατεύθυνση.

  'Υστερα από λίγο, μπήκαν και άλλες εταιρίες στο παιχνίδι (Futaba, RV-Prodject, Sanwa) παρέχοντας αξιόλογο ηλεκτρονικό mini-z υλικό σπάζοντας το μονοπώλιο της KO.

  Με την τεχνολογία  ASF 2.4ghz όμως η συμβατότητα των mini-z και των Dnano διακόπηκε με σχεδόν όλες τις παραπάνω εταιρίες . Και αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για την Ko Propo για να δείξει ότι καραδοκούσε όλα αυτά τα χρόνια να κάνει τη διαφορά.

  Το μοντέλο της, EX-10 Eurus κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό σαν τηλεκατεύθυνση γενικά για rc αυτοκίνητα. Δεν είναι και ότι πιο φθηνό  μπορεί να βρει κανείς. Ωστόσο πρόσφατα κυκλοφόρησε και μια έκδοση ειδικά για τα 2.4ghz mini-z και Dnano. Φέρει στο πίσω μέρος το ειδικό ASF module, δεν απαιτεί να αγοραστεί ξεχωριστά και βασικά χαρακτηριστικά της είναι:

- Εύκολο menu στην περιήγηση και τις ρυθμίσεις.
- 40 μνήμες μοντέλων.
- 3D σκανδάλη ρυθμιζόμενη για κάθε οδηγό.
- Νέο σφουγγαράκι τιμονιού με χαμηλότερο προφίλ.
- Δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων από pc.
- Συμβατότητα με τα δεδομένα της προηγούμενης Ko-Propo, Helios.

 'Οσο για την τιμή χωρίς έξοδα μεταφοράς τα οποία ποικίλουν,  στοιχίζει 270ευρώ. Και πρόκειται για την top επιλογή για όσους θέλουν τον πλήρη έλεγχο του ASF Mini-z ή Dnano τους.

 Πηγη: atomicmods.com