Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Fair Play Race @ 8 Plus το Σάββατο

GC Nano Fair Play @ 8 Plus

'Εχουμε βάλει σκοπό να μην αφήσουμε τις τηλεκατευθύνσεις από τα χέρια μας ούτε ένα Σαββατοκύριακο μέσα στο 2012. Για το ερχόμενο Σάββατο φροντίζει το Gamers Club που διοργανώνει το έναν ακόμα φιλικό αγώνα με μια σημαντική ιδιαιτερότητα.



"Πέρασαν σχεδόν 3 μήνες από τον πρώτο αγώνα αυτοκινήτων dNano που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Το κατάστημαGamersClub σε συνεργασία με το RC-World ανακοινώνει στους λάτρεις της κατηγορίας πώς ο δεύτερος φιλικός αγώνας της νανο κατηγορίας εν ονόματι GC Nano Fair Play σε λίγες ημέρες θα έχει 'σάρκα και οστά' με κόστος συμμετοχης αντάξιο της κρίσης.
Ο φιλικός αγώνας GC Nano Fair Play θα λάβει μέρος στην μοναδική πίστα στην Ελλάδα για αυτοκίνητα dNano εν ονόματι 8 Plus το Σάββατο 3 Μαρτίου με ώρα έναρξης 17:30
Στον αγώνα αυτό αποφασίσαμε να μην έχουμε αλυτάρχη με σκοπό ο κάθε αγωνιζόμενος να είναι αλυτάρχης του εαυτού του και να παίξει με έπαθλο την διασκέδαση.
Το κόστος συμμετοχής του αγώνα είναι στην τιμή της προπόνησης (5.50€) και μπορείτε ναδηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ.