Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Losi 1/24 Micro Truggy RTR


'Υστερα από Micro Rally Car, η Team Losi χτυπά την κλίμακα 1/24 με ένα πιο καθαρόαιμο off road αυτοκίνητο. Το Micro Truggy.


Βασισμένο στο μεγαλύτερο αδερφάκι του κλίμακας 1/8, το Micro Truggy φέρει την τεχνολογία και την ποιότητα υλικών της μεγάλης κατηγορίας. Για την μείωση του βάρους το speed control παραμένει μαζί με τον δέκτη των 27Mhz ΑΜ σε ένα ενιαίο κύκλωμα.

Μόνιμη τετρακίνηση φροντίζει για την μετάδοση από το μοτέρ στους τροχούς. Γραναζάτα διαφορικά εμπρός και πίσω ελαχιστοποιούν τη συντήρηση ενώ ένα πλήρως λειτουργικό slipper κάνει το αυτοκίνητο πιο ευκολοδήγητο.

Η αλλαγή μπαταρίας είναι πανεύκολη καθώς αρκεί το άνοιγμα μιας μικρής θυρίδας στη βάση του σασί για να βγει. Ακόμα και σε αυτή την κλίμακα η προφόρτιση των ελατηρίων είναι εφικτή για τη ρύθμιση της επιθυμητής συμπεριφοράς της ανάρτησης.

Ο σχεδιασμός των ελαστικών βασίζεται σε αυτά των 1/10 και 1/8 buggy της Losi με μικρά καρφιά να δίνουν την ιδανική πρόσφυση. Τέλος επισημαίνεται πως η έκδοση RTR στην οποία διατίθεται εμπεριέχει όλα όσα χρειάζεται για να τρέξει. Δεν απαιτείται τίποτα επιπλέον.