Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

1st Mini-Z Drift Track in Greece


Το κατάστημα rcXtreme Race Park μας ενημέρωσε για την πίστα drift για mini-z που εδώ και ελάχιστες μέρες λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του.




"Η πρώτη επίσημη πίστα αποκλειστικά για Mini-Z Drift αυτοκίνητα είναι πλέον γεγονός από την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 το απόγευμα και βρίσκεται στον χώρο του καταστήματος RcXtreme Race Park στα Σπάτα!!!

 Το RcXtreme Race Park συνεχίζει να εκπλήττει ευχάριστα τους φίλους των Mini-Z αυτοκινήτων και πιο συγκεκριμένα τους λάτρης των Drift διαμορφώνοντας μια πίστα ειδικά για"Driftoκαταστάσεις" !!!


Η εν λόγο πίστα είναι στρωμένη με μοκέτα εσωτερικού χώρου η οποία προσφέρει ελεγχόμενο γλίστρημα στο αυτοκίνητο το οποίο με το σωστό Set Up θα προσφέρει πολλές ώρες οδηγικής απόλαυσης στον κάτοχό του.

Η μοκέτα εσωτερικού χώρου είναι η καλύτερη επιλογή δαπέδου για να κάνει κάποιος Drift και αυτό είναι αποδεδειγμένο τα τελευταία χρόνια σε Rc πίστες για Drift από το εξωτερικό που βλέπουμε οι οποίες όλες είναι στρωμένες με την συγκεκριμένη μοκέτα.

Ετοιμάστε λοιπόν το AWD σας για Drift, φορτίστε μπαταρίες (όσο πιο πολλές τόσο καλύτερακαι πεταχτείτε στα Σπάτα να την δοκιμάσετε μια και η πίστα είναι διαθέσιμη για προπονήσεις και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.

Τα τηλέφωνα του RcXtreme Race Park στα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για τυχόν πληροφορίες είναι τα: 2106622697 & 6976588825."