Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Αγωνιστικό ημερολόγιο Απριλίου 2013



Πάμε να δούμε και αυτό το μήνα σε τι αγώνες μπορούμε να πάρουμε μέρος με τα μικρά μας διαολάκια...





6/4 Mini-z All Stars Championship Round 8: Πρώτο "χτυπάει" αγώνα το Gamers Club το ερχόμενο Σάββατο με Mini-z αγώνα στη νέα διαγράμμιση της 8Plus Z. Μάχη για την πρώτη θέση της κατάταξης, μάλιστα, με τους Βελαώρα και Καράμπελα να ισοβαθμούν (Link). Δηλωσεις συμμετοχής εδώ.


13/4 Hellenic Mini-z Cup Round 7: Μεταφερόμαστε στα Σπάτα και το rcXtreme με τον 7ο αγώνα του πρωταθλήματος για την κατηγορία Stock Car Epxert. Ο Βουδούρης, εδώ, έχει μείνει μόνος του στην κορυφή και δεν φαίνεται κάποιος να τον κουνάει εύκολα.


13/4 GC Nano Championship Round 4: Την ίδια μέρα πραγματοποιείται και ο αγώνας της πιο μικρής κλίμακας στο Gamers Club στην πίστα 8Plus. Την γενική καταταξη μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο Link.


20/4 Model Shop Championship Round 8: Το πρωτάθλημα του Model Shop οδεύει προς το τέλος του και με τον όγδοο αγώνα του καταστήματος. Ο Τιράντι κάνει χώρο στο ράφι για το έπθλο του πρωταθλήματος, ο Κοσμίδης κάνει βουντού μπας και τον περάσει ενώ ο Γλεντζάκης δεν αποκλείεται να περάσει δεύτερος (Link).


27/4 Mini-z Endurance Race στο.....ΟΟΟΟPPPPSSS! Αυτό δεν ανακοινώθηκε ακόμη. Υπομονή λοιπόν...