Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Αγωνιστικό πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2013


Με 5 αγώνες υποδεχόμαστε το φθινόπωρο (αν και η θερμοκρασία φωνάζει "καλοκαίρι") ώστε να θυμηθούμε τι σχήμα έχει η τηλεκατεύθυνση μας, πως ανοίγει και τι γίνεται με το αριστερά-δεξιά όταν το αυτοκίνητο έρχεται προς το μέρος μας.



7/9 Mini-z Tunning Masters: Round 3 - Στην πίστα 8 Plus Z του Gamers Club το Open πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον τρίτο του αγώνα. Με τα lexan καπάκια και τα foam ελαστικά να αποτελούν must των περισσότερων οδηγών, οι επιδόσεις των αυτοκινήτων αγγίζουν το τέλειο, όπου σε συνδυασμό με δύο επιδέξια χέρια, το υπερθέαμα είναι αναπόφευκτο αποτέλεσμα.

14/9 Hellenic Mini-z Cup: Round 1 - Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα του rcXtreme στα Σπάτα συνεχίζεται στη μεγαλύτερη πίστα και στις ανετότερες εγκαταστάσεις που μπορεί κανείς να βρει στην Αττική. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι κανονισμοί και οι κατηγορίες των αυτοκινήτων από τη διοργάνωση, ωστόσο το να ετοιμάσετε ένα αυτοκίνητο με free optionals και μοτέρ stock Kyosho, ίσως να είναι η ιδανική επιλογή.

18/9 Mini-z F1 Champs: Round 3 - Στο Gamers Club το πρωτάθλημα των F1 κρατάει ζωντανή μια κατηγορία που αξίζει να παραμείνει στο προσκήνιο. Έτσι λοιπόν οδηγοί που προσέχουν το μονοθέσιο τους σαν τα μάτια τους θα μαζευτούν εκείνη την Τετάρτη για τον τρίτο τους και σίγουρα θεαματικό αγώνα.

21/9 Mini-z All Stars Champ: Round 1 - Τρεις ημέρες αργότερα, ξανά στο Gamers Club διεξάγεται ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος All Stars για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή τη φορά με αρκετές αλλαγές στους κανονισμούς που θα επιτρέψουν σε μεγαλύτερο εύρος οδηγών να συμμετάσχουν. Τους κανονισμούς μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

28/9 Model Shop Champ: Round 1 - Το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου ξεκινά και το πρωτάθλημα του Model Shop στο Βύρωνα για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η διοργάνωση δεν έχει ανακοινώσει τους ακριβείς κανονισμούς ακόμα, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα. Επίσης θα ακολουθήσει από το minimaniax.gr παρουσίαση της ολοκαίνουριας υπερυψωμένης πίστας του καταστήματος.

Σας ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και να θυμάστε πως ο νικητής του αγώνα, δεν είναι απαραίτητα και νικητής στη ζωή.