Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Αγωνιστικό πρόγραμμα Νοεμβρίου 2013



Χαμός. Απλά χαμός από αγώνες micro κατηγοριών αυτό το μήνα. Διαλέξτε και πάρτε λοιπόν...



4/11 Mini z F1 Friendly Race: Στο Model Shop το απόγευμα Δευτέρας και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί φιλικός με Mini-z F1. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και τα μονοθέσια Open. Θα ακολουθήσει μπάνιο με σαμπάνιες, κορίτσαροι για τις φωτογραφίες και πολλά άλλα...


8/11 Sweep Challenge 1/12 Round 2: Ύστερα από την καλή αρχή της κατηγορίας (Link) το Rc Ring συνεχίζει με το δεύτερο αγώνα της κατηγορίας αυτής. Ο αγώνας πέφτει Παρασκευή και ώρα εκκίνησης έχει οριστεί στις 19:00.



9/11 Hellenic Mini-z Cup Round 3: O τρίτος αγώνας της παλαιότερης διοργάνωσης αγώνων mini-z στην Αττική στο rcXtreme Race Park ξεκινά ημέρα Σάββατο στις 17:30. Για τους μη κατόχους κάρτας μέλους (που δεν κοστίζει ακριβά) η διεύθυνση μας έχει διευκρινίσει πως την ημέρα αγώνα δεν χρεώνεται η προπόνηση. Πίστα ανοιχτή από το πρωί.


9/11 Mini-z Tunning Masters Round 5: Ο από τις αρχές του μήνα αναβληθέν αγώνας του Gamers Club δυστυχώς συμπίπτει με τον τρίτο γύρο του Hellenic Mini-z Cup. Ίσως το γεγονός αυτό να "σπάσει" το αγωνιστικό κοινό σε δύο πίστες, ιστορία που ουκ ολίγες φορές έχουμε δει σε άλλες κατηγορίες. Εκκίνηση στη μία το μεσημέρι.


16/11 All Stars Championship Round 3: Το δυνατότερο πρωτάθλημα (από άποψη συμμετοχών) του Gamers Club συνεχίζεται με τον τρίτο του αγώνα, πάλι Σάββατο μεσημέρι στις 14:00. Υπενθυμίζουμε: stock μοτέρ υποχρεωτικά για να λάβετε μέρος στον αγώνα.


17/11 Sweep Challenge 1/12 Round 3: Το πρωτάθλημα των 1/12 προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και μεγάλη συχνότητα αγώνων όπως μπορείτε να δείτε. Ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος πέφτει Κυριακή και ώρα 11:00 το πρωί.



20/11 Mini-z F1 Championship Round 5: Αυτή η κατηγορία τείνει αργά και σταθερά να ανεβαίνει και να αποκτά όλο και περισσότερους ιδιοκτήτες μονοθέσιων. Ακόμα και οδηγοί που δήλωναν αδιάφοροι για την F1, τώρα χαϊδεύουν τις αεροδυναμικές γραμμές μια Ferrari, Mc Laren ή Williams. Πέμπτος αγώνας λοιπόν στις 4 η ώρα, ημέρα Τετάρτη.

23/11 Model Shop Championship Round 3: Με τον κανονισμό των ελαστικών και απουσίες των φαβορί μέχρι τώρα, τίποτα δεν μπορεί να είναι βέβαιο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Stock μοτέρ στον τρίτο αγώνα, όπως η διοργάνωση ανακοίνωσε (Link στο 8:55). Και εδώ, την ημέρα του αγώνα η προπόνηση είναι δωρεάν για τα μη μέλη.


30/11 Mini-z Endurance @ rcXtreme: Ωχ Παναγιά μου. Όταν το tcXtreme διοργανώνει endurance, τρέμουν τα mini-z μας. Οριστική ανακοίνωση από τη διοργάνωση δεν έχουμε βέβαια ακόμα δει, ωστόσο φανταζόμαστε εκκίνηση στις 17:30 περίπου, κάνα-δυο ολιγόλεπτα προκριματικά και κάνα-δυο ώρες τελικός. Εύκολα!

Πηγές: rcxtreme.gr
            model-shop.gr
            gamersclub.gr
            rcring.gr