Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Αγωνιστικό πρόγραμμα Ιανουαρίου 2014


Μπήκε το νέο έτος και όλοι τρίβουμε τα χέρια μας για τους επικείμενους αγώνες micro κατηγοριών που μας περιμένουν. Πάμε λοιπόν να τους δούμε;



11/1 All Stars Champs Round 5: Το πρωτάθλημα με stock μοτέρ του Gamers Club συνεχίζεται ύστερα από την ανάπαυλα των εορτών με αρκετούς οδηγούς να βρίσκονται στο κυνήγι του βάθρου. Σάββατο μεσημέρι στις 14:00 λοιπόν, ο πέμπτος αγώνας της κατηγορίας.


11/1 Φιλικός Open Slot Cars: Στο Creative Hobby στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των πρωταθλημάτων του 2013 ενώ θα λάβει χώρα και φιλικός αγώνας με ελεύθερη επιλογή αυτοκινήτου από τον κάθε αγωνιζόμενο. Ακόμα κι αν δεν έχετε slot και θα θέλατε να αγωνιστείτε, ένα τηλέφωνο στη διοργάνωση σίγουρα μπορεί να δώσει λύση.

18/1 Hellenic Mini-z Cup Round 5: Στο rcXtreme οι προπονήσεις ξεκίνησαν από τις πρώτες μέρες του χρόνου ώστε το μεθεπόμενο Σάββατο να τους βρει όλους ετοιμοπόλεμους και χωρίς τεχνικά προβλήματα. Εκκίνηση του αγώνα στις 17:30 το απόγευμα.


25/1 Model Shop Champs Round 5: Στο Model Shop η φορά της πίστας είναι πλέον αντίστροφη. Πληροφορίες λένε για την επιστροφή στην πίστα προσωπικοτήτων που είχαμε να δούμε από το περσινό πρωτάθλημα. Εκκίνηση στις 17:00 με ολόφρεσκο πρόγραμμα στον υπολογιστή της γραμματείας.

 Πηγές: rcxtreme.gr
            model-shop.gr
            creativehobby.gr
            gamersclub.gr