Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

3 χρόνια λειτουργίας για το mini maniaX


Ήταν στις αρχές του 2011 όταν συλλάβαμε την ιδέα μιας σελίδας για την ανάδειξη των micro κατηγοριών rc αυτοκινήτων και σκαφών στη χώρα μας.



Ύστερα από αρκετή σκέψη, αρκετές συζητήσεις με ανθρώπους των media και του μοντελισμού, στις 13 Μαρτίου 2011 ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία του mini maniaX.

Τρία χρόνια μετά οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επισκέπτες της σελίδας μας, στα μεγαλύτερα μοντελιστικά sites που στήριξαν την προσπάθεια μας και στα καταστήματα που πίστεψαν στις δυνατότητες του mini maniaX από τους πρώτους κιόλας μήνες ύπαρξης του.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους αντιπάθησαν την προσπάθεια μας, για τα καυστικά mail που μας έστειλαν και για τους ανθρώπους που με τη δύναμη του facebook προσπάθησαν κατά καιρούς να μας διαβάλουν. Όχι μόνο ήταν διασκεδαστικότατοι, αλλά και βοήθησαν τα "νούμερα" του mini maniaX να σκαρφαλώσουν ακόμα ψηλότερα.

Από μεριάς μας, ευχόμαστε να συνεχίζετε το hobby που όλοι μας αγαπάμε και να μην αφήσετε τίποτε να σας το στερήσει. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε, εσείς και εμείς κρατάμε τη φλόγα αναμμένη. Αν παραδώσουμε τα όπλα...

Χρόνια μας πολλά!