Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

HPI Mini Trophy


Η TSA Motorsports στις αρχές του 2010 κατασκεύασε ένα τετρακίνητο pick-up κλίμακας 1/1 για συμμετοχή σε αγώνες Trophy. Το όνομα του: Mini-Trophy, λόγω της περιορισμένης ισχύος του κινητήρα του σε σχέση με τα κλασικά Trophy Tracks.




  Η HPI εμπνεόμενη από αυτή τη δουλειά, δημιούργησε μια ρέπλικα του Mini Trophy σε κλίμακα 1/12 διατηρώντας μάλιστα και το όνομα στο μοντέλο της, ίδιο. 'Υστερα από ενάμισι χρόνο επιτυχίας, τώρα και σε έκδοση brushless.

  'Ερχεται σε μορφή RTR εμπεριέχοντας όλα όσα χρειάζεται για να τρέξει. Φιλοσοφία της εταιρίας είναι να προσφέρει διασκέδαση στους πελάτες της με τα μοντέλα που βγάζει στην παραγωγή.


 Το αυτοκίνητο έχει σαν πηγή ισχύος ένα brushless σύστημα των 4800kv και κίνηση στους τέσσερις τροχούς για να βάζουν τη δύναμη κάτω. Ισχυρίζεται (και γιατί να μην την πιστέψουμε άλλωστε) πως έχει δοθεί έμφαση στην εύκολη οδήγηση του αυτοκινήτου ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, ακόμα και με την αυξημένη ισχύ λόγω brushless.



 H τελική του ταχύτητα ξεπερνά τα 65χλμ/ώρα με τη χρήση Μπαταρίας Lipo 11.1v γεγονός που θα ικανοποιήσει και τους λάτρεις της γρήγορης rc οδήγησης. Η κυκλοφορία του αναμένεται πολύ σύντομα.


 

Πηγή: rccaraction.com