Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Hellenic Mini-z Cup 2011-2012: Round 1


Το περασμένο Σάββατο, ύστερα από το Warm Up στις 24/9,  πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του Hellenic Mini-z Cup στην πίστα του rcXtreme στο Κορωπί.




 Αυτή τη φορά όχι με μία αλλά τρεις κατηγορίες Mini-z: Stock Car Expert, Open και F1. Δεκατρία αυτοκίνητα θα στελέχωναν τις τρεις κατηγορίες. Τα προκριματικά ξεκίνησαν στην ώρα τους και οι οδηγοί που συμμετείχαν σε πάνω από μία κατηγορία ζούσαν τον "πανικό" τους.


 'Υστερα από δύο ώρες έχοντας όλες οι κατηγορίες ολοκληρώσει τις προσπάθειες τους, ξεκίνησαν οι τελικοί με πρώτη την κατηγορία Open. Πετρούτσι και Παρδαλάκης οι πιο γρήγοροι. Ωστόσο το πέρασμα του Yellow Corn (χρώματος ΡΟΖ) του δεύτερου από την Penalty Lane δύο φορές, τον έριξε στην τρίτη θέση, πίσω από το Ferrari του Κοσμίδη. Τέταρτη θέση στον Καρτσακλή που αντιμετώπιζε ηλεκτρολογικά προβλήματα με την RV πλακέτα του. Βουδουρης και Γαλανός δεν αγωνίστηκαν στον τελικό λόγω προβληματικού στησίματος των αυτοκινήτων τους.

 Στην κατηγορία Stock Car Expert ωστόσο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Χωρίς προβλήματα εδώ, αγωνίστηκαν κανονικά με τον  Βουδούρη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου πίσω από Κοσμίδη και Πετρούτσι στην δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα.



 Στην πιο reall looking κατηγορία, F1 είχαμε τρεις συμμετοχές. Τη Mc Laren του Δημήτρη Μπάτρη, τη Williams του Βουδούρη και την ενοικιαζόμενη (από τον απουσιάζοντα κ. Βόβλα) Ferrari του Κοσμίδη. Η μάχη δόθηκε μεταξύ των δύο τελευταίων για τη δεύτερη θέση μιας και η πρωτιά πήγαινε στην αισθητά ταχύτερη Mc Laren του Μπατρη. Τελικά η Williams του Βουδούρη αντιστάθηκε στις πιέσεις της Ferrari και κράτησε τη
                                    δεύτερη θέση ως το τέλος.

 ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
  Stock Car Expert                     Open Class                              F1
1) Πετρούτσι Βαλέριος         1) Πετρούτσι Βαλέριος        1) Μπάτρης Δημήτρης
2) Κοσμίδης Αλέξανδρος      2) Κοσμίδης Αλέξανδρος     2) Βουδούρης Δημήτρης
3) Βουδούρης Δημήτρης       3) Παρδαλάκης Μιχάλης      3) Κοσμίδης Αλέξανδρος
4) Καρτσακλής Ιωάννης        4) Καρτσακλής Ιωάννης
                                       5) Βουδούρης Δημήτρης
                                       6) Γαλανός Νίκος

This? Last Year...3/10/2010