Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Arowana Mini Mono 17"

Εδώ και αρκετό διάστημα περιμέναμε την υλοποίηση ενός project ταχύπλοου σκάφους που θα μπορεί να χρησιμοποιεί ,λόγω μεγέθους, φθηνό hardware και ηλεκτρονικά αλλά να μπορεί να πλέει και σε πιο δύσκολες συνθήκες από την απόλυτη "λαδιά".



Η ιδέα του φίλου Θανάση Σελήμη από τη Χαλκίδα για ένα μικρό αντίγραφο του Arowana Mono 1 φαινόταν να είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε και οι πρώτες σκέψεις για την "συρρίκνωση" του ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα χρόνο.



Ύστερα από σχεδιασμό, υπολογισμό, κόψιμο, ράψιμο, ξανακόψιμο, καψουροδιαλείμματα (είναι και αυτά στο πρόγραμμα), κολλήματα, στοκαρίσματα, βαψίματα, κι άλλα καψουροδιαλείμματα και βερνικώματα φτάσαμε αυτή τη στιγμή να έχουμε στα χέρια μας το Arowana Mini Mono 17".



Με μήκος 34cm, ύψος 8cm (στον άξονα της καμπίνας) και φάρδος 13,5cm μπορούμε να μιλάμε για ένα απολαυστικού μεγέθους σκάφος, με θάλαμο ξετουμπαρίσματος, έτοιμο να δεχθεί εξοπλισμό ίδιο με αυτόν που θα χρησιμοποιούσαμε σε ένα Gecko ή σε ένα Alpha Mini Mono. Φυσικά και χωράει ακόμα δυνατότερο μοτέρ, μεγαλύτερη μπαταρία, προπέλα και πηδάλιο, ωστόσο θεωρούμε πως η διατήρηση του κόστους χαμηλά είναι πρωταρχικό μέλημα των περισσοτέρων.

Το βάρος του δικού μας σκάφους είναι 380gr, όμως ο κατασκευαστής είναι βέβαιος πως μπορεί να κατέβει έως και 100gr στα επόμενα που θα φτιάξει. Χμμμ...

Όσο γίνεται πιο γρήγορα θα το εξοπλίσουμε με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και θα το ρίξουμε στη θάλασσα να δούμε αν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται. Αν όμως δεν μπορείτε να περιμένετε το mini maniaX, μπορείτε σήμερα κιόλας να παραγγείλετε το δικό σας Arowana Mini Mono απ' ευθείας από τον Θανάση Σελήμη τηλεφωνικά στο 6988080951 ή μέσω μηνύματος στο προφίλ του στο facebook.

Η τιμή του είναι στα 50 ευρώ με τον θάλαμο κολλημένο. Επιπλέον, μπορεί να βαφτεί στο χρώμα της αρεσκείας σας κατόπιν συνεννόησης και με την αντίστοιχη οικονομική προσαύξηση.