Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Crazy Props - 20/12/2015


Ο καιρός ηλιόλουστος, οι άνεμοι ευνοϊκοί, η διάθεση για παιχνίδι μεγάλη και εχθές, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου μαζευτήκαμε στην παραλία της Ελευσίνας για έναν φιλικό αγώνα ηλεκτρικών ταχυπλόων.



Οι κατηγορίες Mini Mono και Mono B συγκέντρωσαν τον ελάχιστο αριθμό συμμετοχών και αγωνίστηκαν σε τρία χρονομετρημένα σκέλη η κάθε μία. Είδαμε να δοκιμάζονται νέα set-up, να γίνεται προπόνηση για τους μελλοντικούς πρωταθληματικούς αγώνες, είδαμε και θεαματικές μάχες.


Δεν θα σταθούμε πολύ στα του αγώνα. Οι ακόλουθες φωτογραφίες μαρτυρούν τους νικητές. Η ουσία είναι πως όλοι πέρασαν καλά και μας δήλωσαν την επιθυμία να επαναληφθεί αγώνας Crazy Props στο μέλλον. Στο τέλος του αγώνα, ένας οδηγός κληρώθηκε για να παραλάβει μια δωροεπιταγή των 30 ευρώ από το κατάστημα RC Manos. Την τύχη αυτή είχε ο Β. Μαόφης που σίγουρα θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να αποκτήσει κάτι καλό.


Ευχαριστούμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν την προσπάθεια μας στη διοργάνωση του Crazy Props Race. Ραντεβού στον επόμενο, με την ευχή να αρχίσουν να μπαίνουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες στο παιχνίδι!