Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Exotek Upgrades για το Losi Mini 8ight



Μερικά όμορφα και πρακτικά option parts κυκλοφορεί η Exotek για το μικρό buggy της Losi.





Carbon πύργοι πάχους 3mm που προσδίδουν αντοχή στο σύστημα ανάρτησης, ακαμψία και φυσικά μειώνουν το βάρος. Ο σχεδιασμός τους επίσης διαφέρει από τους stock πύργους δίνοντας στις αναρτήσεις διαφορετικές γωνίες που υπόσχονται καλύτερα κρατήματα.



Πάνω σε αυτούς τους πύργους μπορούν να βιδωθούν τα αλουμινένια post των αναρτήσεων προς αντικατάσταση των πλαστικών με μακράν μεγαλύτερη αντοχή στα χτυπήματα. Όσο για την εμφάνιση, αποτελούν τέσσερις όμορφες κόκκινες πινελιές στο σασί.


Ακόμα δύο κόκκινες πινελιές αποτελούν και οι αλουμινένιες βάσεις του servo. Τέρμα πια το άγχος να μην κλωτσήσουν οι βίδες. Σφίχτε άφοβα, αλλά μην ξεχνάτε το Locktite!


Αλουμινένια μπάρα συστήματος διεύθυνσης. Το stock κομμάτι υπέφερε από τις βάρβαρες προσγειώσεις, και μιας και το Mini 8ight σε ωθεί σε καφρίλες, τα χτυπήματα έκαναν τη ζημιά τους. Η αλουμινένια μπάρα  απαλείφει αυτό το πρόβλημα, μεταφέροντας ωστόσο το φορτίο στο servo saver.


Για το τέλος αφήσαμε το απλούστερο και καλύτερο: Ροδάκια για σούζες. Για ατελείωτες σούζες. Τοποθετούνται στην άκρη της αεροτομής με δύο τρύπες που πρέπει να ανοίξετε και όχι μόνο την προστατεύουν από το γδάρσιμο, αλλά και κάνουν τη σούζα πιο ελεγχόμενη και με διάρκεια.


Δείτε περισσότερα στο site της Exotek: exotekracing.com