Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Το mini maniaX πάει Argos RC Maniacs



Κάνοντας μια βόλτα προς τα νότια ήταν αδύνατο να μην επισκεφθούμε το κατάστημα του Άκη Μητροβγένη στο Άργος για το οποίο τόσα είχαμε ακούσει.



Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 82 και η πρόσβαση σε αυτό ήταν πανεύκολη, λίγα μόλις λεπτά μετά την είσοδο μας στην πόλη του Άργους. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε εκτός από προϊόντα μοντελισμού κάθε κατηγορίας, ρουχισμό από επώνυμες rc εταιρίες, μια τεράστια ποικιλία από παιχνίδια Lego και μία γωνία γεμάτη gadjet της Prestigio.

Σε μια δύσκολη οικονομική εποχή για όλους, ο συνδυασμός όλων των παραπάνω είναι ο λόγος που κάνει πλήθος πελατών να επισκέπτονται το RC Maniacs για να πάρουν ένα Lego για τον "πιτσιρικά", ένα κινητό για τη σύζυγο επειδή το παλιό παρέδωσε πνεύμα και ένα λίτρο καύσιμο για...το πρωί της Κυριακής.

Ύστερα από την περιήγηση μας στους διαδρόμους του καταστήματος, κουβεντούλα με τους ανθρώπους που το δουλεύουν και τρομερή αυτοσυγκράτηση να μην αδειάσουμε τα δελεστικότατα ράφια φουσκώνοντας την πιστωτική ταυτόγχρονα, μεταφερθήκαμε στο χώρο της πίστας που ήταν πέντε λεπτά δρόμος από το κατάστημα. Λόγω βροχής η πίστα δεν ήταν διαθέσιμη για παιχνίδι, αυτό όμως δεν μας εμπόδισε να πάρουμε μερικά ενδιαφέροντα πλάνα.



Ιστοσελίδα καταστήματος: rcmaniacs-argos.com