Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αξεσουάρ για Mini-z από την G-Force



Την περασμένη εβδομάδα η εταιρία G-Force έκανε αισθητή την παρουσία της στο χώρο των aftermarket προϊόντων mini-z με τρία χρήσιμα αξεσουάρ.



Το πιο απλό ήταν ο μετρητής ύψους του σασί που μετράει από 1 έως 4 mm. Ιδιαίτερα μέχρι τα 2 mm το βήμα είναι πολύ μικρό δίνοντας τη δυνατότητα για ακριβείς ρυθμίσεις.


Δεύτερο αξεσουάρ μια συσκευή στρωσίματος μοτέρ. Θα μας πείτε: εμείς έχουμε βρει τον τρόπο να το κάνουμε αυτό. Και δίκιο έχετε. Αξίζει όμως να παραδεχτούμε την πρακτικότητα της συσκευής μιας και διαθέτει βάση στήριξης του αυτοκινήτου ή του μοτέρ, ροοστάτη για τη ρύθμιση της τάσης εξόδου, χρονοδιακόπτη και παροχή ρεύματος από τέσσερις ΑΑ μπαταρίες ή τροφοδοτικό των 6v.



Το τελευταίο σίγουρα το έχουμε δει και από άλλες εταιρίες και σίγουρα είναι κάτι με το οποίο θα πρέπει να ασχοληθούμε πιο σοβαρά στο μέλλον. Ένας τόρνος με τον οποίο μπορούμε όχι μόνο να αλλάξουμε το ύψος του ελαστικού αλλά να του κάνουμε και κοψίματα στις άκρες ή χάραξη εσωτερικών αυλακώσεων που θα άλλαζαν θεαματικά την πρόσφυση του στην πίστα.


Πηγή: gforce-hobby.jp