Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Κοπή πίτας & απονομή των πρωταθλημάτων στο Creative Hobby


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πίτας στο Hellenic Slot Car Club το περασμένο Σάββατο, 10 Ιανουαρίου.



Ο διοργανωτής, Χρήστος Νισκόπουλος, περιγράφει με δύο λόγια τη βραδιά:

"Στην πρώτη «επίσημη» συνάντηση της χρονιάς. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η πρώτη βραδιά του έτους, είχε πρωταγωνιστές τους νικητές των πρωταθλημάτων του χρόνου που μας αποχαιρέτησε.

Ο Νεραντζής Γιάννης δεν είχε χέρια για να πάρει μαζί του, την ώρα που έφευγε από το club, τα 4! κύπελλα. Δεν υπήρξε podium που να μην έδωσε το παρόν. Για την ιστορία ο Γιάννης ήταν:
3ος στο πρωτάθλημα των Group C, Πρωταθλητής στα Rally, Κυπελλούχος στην κατηγορία των Rally χωρίς ανάρτηση και 2ος στο πρωτάθλημα των Classic Cup της Slot it. Το παρόν σε δυο podium έδωσαν:
Ο Πετρής Γιώργος, 2ος στο πρωτάθλημα των Group C, Πρωταθλητής στα Classic Cup της Slot it.
Ο «Αμερικάνος» , Κυπελλούχος στην κατηγορία των Rally με ανάρτηση, 2ος στο πρωτάθλημα Rally
Α/Α στην εκδήλωση ο Κουλουρίδης Πέτρος. Ως γνωστόν έχει αποχωριστεί τα πάτρια εδάφη και έτσι αδυνατούσε να παραλάβει αυτοπροσώπως τα δυο κύπελλα του. Ο Τίμος μαζί με την πανέμορφη κοράκλα του τον αντικατέστησε. Ο Πετράν ήταν, Πρωταθλητής στα Group C, 3ος στο πρωτάθλημα των Rally και τέλος ο βενιαμίν της παρέας, Νισκόπουλος Θάνος,
3ος στο πρωτάθλημα των Classic Cup της Slot it.

Και φυσικά είχαμε την κοπή της πίτας μας που παραδοσιακά είναι δια χειρός Μαρίνας, που εκτός από γραμματεία στους αγώνες μας έχει δώσει με επιτυχία «εξετάσεις» και στην μαγειρική!!
Το φλουρί έπεσε στην Creative Hobby, και έτσι νωρίς «χάθηκε» τον ενδιαφέρον της αναζήτησης… αφήνοντας τους παραβρισκόμενους να απολαύσουν την υπεροχή γεύση της !!
Ακολούθησε κλήρωση για το δώρο και τυχερός της βραδιάς είναι ο Ιωαννίδης Γιάννης
Η βραδιά ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με το αγώνα των GT. Ευκαιρία για όλους να πάρουν μια γεύση και να κάνουν τις δοκιμές τους στην πίστα.

Καλή αγωνιστική χρονιά…
Νισκόπουλος Χρήστος"