Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Alpha Mini Mono Champs 2014-15: Round 3 & κοπή πίτας RC Manos


Εχθές, ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην παραλία της Γλυφάδας ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος Alpha Mini Mono αλλά και η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας του καταστήματος RC Manos.


O καιρός ιδιαίτερα δύσκολος για την πλεύση των Alpha Mini Mono, ωστόσο οι οχτώ αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για άλλη μια φορά. Το πρώτο σκέλος πήγε στον Φοντούλη, πρωτοεμφανιζόμενο οδηγό που πραγματικά τους έπιασε όλους στον ύπνο.


Τότε τα αίματα άναψαν και στο δεύτερο εξάλεπτο ο Κωνσταντίνου πέρασε πρώτος στην τελευταία στροφή. Στο τρίτο και καθοριστικό σκέλος, τα γυρολόγια έπεσαν κατακόρυφα λόγω των δυνατών ανέμων. Πρώτος τερμάτισε ο Κοσμίδης, θέση που σε συνδυασμό με δύο δεύτερες θέσεις στα πρώτα σκέλη του έδωσαν τη νίκη του αγώνα.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ


Άξια αναφοράς είναι επίσης η επίδοση του Ηλιόπουλου, επίσης new entry οδηγού που αν και με πολύστροφο set up, ελαχιστοποίησε τα λάθη και με σταθερότητα πήρε την πέμπτη θέση.


Ακολούθησε η κοπή της πίστας με τρεις τυχερούς να κερδίζουν τα ακόλουθα δώρα:


- Φοντούλης Πάνος: Τετρακόπτερο Cheerson CX-10 Mini από RC Manos
- Σελίμης Νάσος: Ανδρική Ζώνη από το Takis Store στον Πειραιά
- Τουντουλίδου Βίκυ: Delta Force 33" από RC Manos

Ήταν η πρώτη φορά το κατάστημα Takis Store έγινε δωροθέτης σε εκδήλωση του RC Manos και ήταν μια μικρή κίνηση αμοιβαίας αλληλοϋποστήριξης που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.