Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Hellenic Slot Car News


Πολλά και διάφορα από το χώρο των slot cars τις τελευταίες ημέρες. Από το βουνό της Πεντέλης μέχρι την πεδινή Πάτρα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά:




1ος αγώνας GT στο Creative Hobby το περασμένο Σάββατο. 17 συμμετοχές με έντονο support από οδηγούς που ταξίδεψαν από την Πάτρα για να αγωνιστούν, αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους. Νικητής του αγώνα ο Γιώργος Πετρής που χωρίς handicap είναι πραγματικά άφταστος.

Ευχάριστο το γεγονός ότι ο παραπάνω νικητής ανακάλυψε το facebook και οι γνώσεις/τεχνικές του τώρα δημοσιεύονται καθημερινά στο προσωπικό του profil (ΟΚ, λίγο πιο κάτω από το μπουζούκι). Μια πολύ καλή ευκαιρία για να μάθουν οι καινούριοι αλλά και να "ψηθούν" όσοι δεν το έχουν πάρει ακόμα απόφαση.


Την υποστήριξη των Πατρινών οδηγών θέλησε να ανταποδώσει το Creative Hobby και συγκεντρώνει συμμετοχές για τον αγώνα που διοργανώνεται στο Μοντελοδρόμιο της Πάτρας την 1η Μαρτίου. Μέχρι στιγμής, 8 οδηγοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Κάτι μας λέει πως στο τέλος θα πάνε όλοι. Αν κι εσείς θα θέλατε να συμμετάσχετε, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στο 210-6135518 από τον κ. Χρήστο Νισκόπουλο.

Αυτά για την ώρα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα έχουμε και νεότερα.