Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

RC Maniacs Breaking News


Όσοι λέτε ότι τις τελευταίες μέρες δεν βλέπετε και δεν ακούτε πολλά από το RC Maniacs στο Άργος έχετε δίκιο. Έχετε ανησυχητικά δίκιο...




...και ο λόγος που δεν βλέπουμε πολλά είναι επειδή στο Άργος...προετοιμάζονται. Δουλεύουν πυρετωδώς την πίστα τους RC Maniacs Park η οποία θα είναι μεγαλύτερη και με πολύ περισσότερο grip από την προηγούμενη, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε. Αναμένουμε φρέσκο φωτογραφικό υλικό για να δημοσιεύσουμε και μάλλον θα σας χρειαστούν υπογλώσσια.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της, θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια σε συνδυασμό με φιλικό αγώνα. Η σχετική ημερομηνία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Ύστερα, θα ξεκινήσει και ολόφρεσκο πρωτάθλημα, του οποίου τους κανονισμούς, το format και τις ημερομηνίες περιμένουμε με ανυπομονησία.


Τέλος, η πίστα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για προπόνηση δωρεάν, αλλά οι οδηγοί θα καταβάλουν ένα συμβολικό αντίτιμο. 3 ευρώ για κάθε προπόνηση ή 10 ευρώ για έναν ολόκληρο μήνα. Φθηνά; Πάμφθηνα θα λέγαμε. Επίσης, η κάρτα μέλους που αποκτάτε με τα 10 ευρώ, σας δίνει και μοναδικά προνόμια στις αγορές σας από το κατάστημα.


Θα επανέλθουμε στο RC Maniacs πολύ σύντομα, μιας και όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο φαίνεται να ανθούν τα αγωνιστικά δρώμενα στο Άργος. Όσοι βέβαια, έχετε επιπλέον απορίες, δεν έχετε παρά να καλέσετε στο 27510-22807.