Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Alpha Mini Mono champs 2014-15: Round 5


Πέμπτος αγώνας και τέλος για το ενιαίο πρωτάθλημα Alpha Mini Mono Championship που διοργανώνει το κατάστημα RC Manos για δεύτερη συνεχή χρονιά.



Ο αγώνας είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη δεύτερη και τρίτη θέση, συνεπώς λάθη και άτυχες στιγμές θα μπορούσαν να είναι καθοριστικά. Η κλιμάκωση ωστόσο των ανέμων δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην πλεύση των σκαφών καθώς περνούσαν τα σκέλη και η προσεκτική οδήγηση ήταν κάτι που θα επηρέαζε επίσης το αποτέλεσμα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως πριν τον αγώνα το σκάφος του Φωκιανού κατέληξε στον πάτο της θάλασσας πλημμυρισμένο με νερό, ωστόσο ύστερα από μισή ώρα ήταν και πάλι σε θέση να αγωνιστεί. Hardcore μέχρι εκεί που δεν πάει, τόσο το σκάφος, όσο και ο οδηγός.


Ο Κωνσταντίνου πετυχαίνοντας τρεις πρώτες θέσεις στέφθηκε νικητής του αγώνα και εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, μετά από τον Κοσμίδη. Πολύ κοντά του βρέθηκε ο Φοντούλης που με τη δεύτερη του θέση στον αγώνα σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης από πέμπτος που ήταν και μάλιστα, με δύο απουσίες από το πρωτάθλημα. Τρίτη θέση για τον Σακαντάρη που είχε αρκετό καιρό να βρεθεί στην τριάδα.

 ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΓΩΝΑ

 ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ