Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

The Model Shop @ Καλαμάτα

Φέτος το παρακάναμε, το κλείσαμε το μαγαζί για πάαααρα πολλές μέρες. Είμαστε και πάλι όμως εδώ να σας προσφέρουμε ενημέρωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όσο ακόμα υπάρχει μοντελισμός στην Ελλάδα και δεν έχει βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου.


Στις καλοκαιρινές μας διακοπές είχαμε την τύχη να επισκεφθούμε το κατάστημα Model Shop στο κέντρο της Καλαμάτας. Εκεί μας υποδέχθηκε ο κ. Σταμάτης Μέλιος πρόθυμος για απογευματινό καφεδάκι και μοντελιστική κουβεντούλα. Το κατάστημα του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα της πρωτεύουσας. Διαθέτει μοντέλα όλων των κατηγοριών, κάλυψη ανταλλακτικών και εμπειρία από τον κ. Μέλιο, απαραίτητο χαρακτηριστικό ενός ιδιοκτήτη τέτοιου καταστήματος.



Η έκπληξη όμως ήταν στην ομώνυμη πίστα του καταστήματος λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Το Model Shop Speedway όπως ονομάζεται είναι ένας πολυχώρος με χωμάτινη πίστα που άνετα χωράει αυτοκίνητα κλίμακας 1/8 (αν μας πιάνετε...), παιδική χαρά, φουσκωτή πισίνα, cafe-bar και έναν υπέροχο ανοιχτό χώρο στην ταράτσα του κτηρίου με τραπεζάκια και αυτοσχέδια καθίσματα. Ο μπαμπάς παίζει στην πίστα, τα παιδιά αλωνίζουν στην παιδική χαρά και η μαμά απολαμβάνει τη θέα από το υπαίθριο καφέ. Αν βέβαια βαρεθεί....μπορεί να βάλει ένα χεράκι και στο ξετουμπάρισμα.



Δεν σκοπεύουμε να φλυαρίσουμε μέρες που είναι. Απολαύστε το video-φωτογραφικό υλικό που συλλέξαμε και σε ενδεχόμενη εκδρομή σας στη Μεσσηνία, μην παραλείψετε να επισκευθείτε τους χώρους του Model Shop.