Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Rc Maniacs News


Κι ενώ η ζέστη έχει μειώσει τα αγωνιστικά δρώμενα πανελλαδικά στο ελάχιστο, στο Άργος τώρα είναι η εποχή που "χτυπούν" τον έναν αγώνα μετά τον άλλο.



- Μέσα σε ελάχιστο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί επτά αγώνες με τον τελευταίο προ λίγων ημερών με συμμετοχές και support και από την Αθήνα. Δώδεκα αγωνιζόμενοι για ιδιωτικό πρωτάθλημα της επαρχίας δεν είναι καθόλου άσχημα.





- Ωστόσο στο hobby αυτό δεν θα μπορούσαν όλα να είναι ρόδινα. Η διεύθυνση του Rc Maniacs προέβη στον αποκλεισμό οδηγών από το πρωτάθλημα λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς και για τη διαφύλαξη της ισορροπημένης λειτουργίας της πίστας:

"Ύστερα από αρκετή σκέψη και δεχόμενοι καθημερινά αθέμιτες συμπεριφορές μη ευγενούς άμιλλας αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στον αποκλεισμό δύο αγωνιζόμενων από το ιδιωτικό πρωτάθλημα Rc maniacs cup 2015.Οι λόγοι για τους οποίους πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση είναι γιατί ως εμπορικό κατάστημα και κάτοχοι ιδιωτικής πίστας αλλά κυρίως μοντελιστές πολλών χρόνων καταδικάζουμε πράξεις ασέβειας,υποχθόνιων συνομιλιών και εκδικητικές συμπεριφορές προς το πρόσωπο και τον χώρο μας.Υπερασπιζόμαστε και επικροτούμε την ευγενή άμιλλα και τον θεμιτό ανταγωνισμό,υπερασπιζόμαστε τον χώρο μας και θα καταβάλλουμε οποιαδήποτε προσπάθεια και με οποιοδήποτε κόστος ώστε να παραμείνει αγνός.Άνθρωποι που δεν σέβονται τους κόπους μας, τις προσπάθειές μας ,το προσωπικό και επαγγελματικό κόστος που επωμιζόμαστε καθημερινά για να διατηρήσουμε τον μοντελισμό υγιή απλά δεν έχουν χώρο στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ
Η διοίκηση
Rc maniacs"


- Τέλος, για τους φανατικούς του Rc Maniacs το κατάστημα εξασφάλισε μπλουζάκια με τα λόγότυπα του και φυσικά, της Team Magic την οποία και αντιπροσωπεύει. Για πληροφορίες καλείτε στο 27510-22807 ή απλά, περνάτε μια βόλτα από το κατάστημα.