Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Vattera V-100S με καπάκι Ford F-100 του 1968


Στη σημερινή εποχή το επίπεδο επιδόσεων των RC αυτοκινήτων είναι πολύ υψηλό και μια νέα εταιρία εταιρία όπως η Vattera πως να μπει στο παιχνίδι;



Απλά, παρατηρεί τι είναι αυτό που λείπει, το μελετάει και το βγάζει στην παραγωγή. Αυτή τη στιγμή μας λείπει η scale εμφάνιση στα αυτοκίνητα μας. Αυτό που ενισχύει τον όρο "τηλεκατευθυνόμενο αμαξάκι". Έτσι το λέγαμε μικροί.



Το V-100S σασί της Vattera λοιπόν πλέον κυκλοφορεί με καπάκι Ford F-100 του '68 στο οποίο έχει δοθεί μια πιο...pimp my ride εμφάνιση για να προσελκύσει τόσο τους vintage lovers, όσο και τους κάγκουρο-lovers. Διαθέτει brushed  combo και τροφοδοσία από μπαταρία nimh για τη διατήρηση χαμηλού κόστους.



Όλα του τα ηλεκτρονικά είναι αδιάβροχα για να μπορεί να παίξει και σε βρεγμένο τερέν απροβλημάτιστα. Κυριαρχεί σε όλο το μήκος και πλάτος του σασί το πλαστικό, ωστόσο μια μεγάλη ποικιλία από option parts είναι διαθέσιμη από τη Vattera.

Η τηλεκατεύθυνση των 2,4ghz με τις μπαταρίες της συμπληρώνουν το πακέτο και τίποτε δεν χρειάζεται να αγοραστεί ξεχωριστά. Απλά φορτίζετε και βγαίνετε στο δρόμο...και λέμε στο δρόμο, γιατί σιγά μην έχετε υπομονή να πάτε ως την πίστα!