Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Κίνηση φιλανθρωπίας από τον Ty Tessmann



Να και κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί. Κάτι έξυπνο και με σίγουρο αποτέλεσμα.




Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κατηγορίας 1/8 Buggy, Ty Tessmann θα στήσει ένα αυτοκίνητο Hot Bodies D815 ακριβώς όπως αυτό με το οποίο κέρδισε τον τίτλο του το 2014. Το αυτοκίνητο θα δημοπρατηθεί στο Ebay και το ποσό που θα καταβληθεί για την αγορά του, θα γίνει δωρεά στην κοινότητα αντιμετώπισης της Λευχαιμίας και των Λεμφωμάτων (lls.org).

Το συλλεκτικό D815 θα φέρει όλα τα καλούδια που βοήθησαν τον Tessmann να στεφθεί πρωταθλητής όπως κινητήρας OS, καπάκι και ελαστικά της Proline, servos Savox, ρουλεμάν Avid και πολλά ακόμα, χορηγία των παραπάνω εταιριών που βοηθούν σημαντικά το φιλάνθρωπο αυτό project.


Ίσως βέβαια σκεφτείτε: Σιγά τα αυγά. Ο Tessmann δεν βάζει από την τσέπη του μία, η Hot Bodies δίνει ένα kit που δεν θα της λείψει και οι υπόλοιπες εταιρίες βάζουν ψιλοπράγματα που επίσης δεν τις ζημιώνουν. Μπορεί και να έχετε δίκιο. Όμως λίγο-λίγο συμπληρώνεται ένα αξιόλογο σύνολο που σίγουρα θα "πιάσει" ένα υψηλό χρηματικό ποσό.

Επίσης, πόσους παγκόσμιους μέχρι στιγμής έχετε δει να κάνουν κάτι τέτοιο; Πέρα από το να γεμίζουν τα ράφια τους με κύπελλα και να τα ποστάρουν στο facebook, έχετε δει κανέναν να δίνει και κάτι; Χμ, μάλλον όχι...

Την εξέλιξη του project και χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Tessmann στο fb.