Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Crazy Props Race την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου


Το πάθος μας για τα ταχύπλοα σκάφη μας ωθεί στο να διοργανώσουμε την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα έναν φιλικό αγώνα με ηλεκτρικά σκάφη στην Παραλία της Ελευσίνας.



Σας προσκαλούμε λοιπόν να αποχαιρετίσουμε το 2015 με έναν όμορφο αγώνα χωρίς το άγχος της κατάταξης και των βαθμών πρωταθλήματος. Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι οι ακόλουθες:

- Mini Mono: σκάφη οποιουδήποτε κατασκευαστή με μήκος γάστρας μικρότερο των 40cm, προπέλα επιφανείας και ηλεκτρικό κινητήρα.

- Mono B: σκάφη με προπέλα επιφανείας, ηλεκτρικό κινητήρα και ανώτατο βάρος μπαταριών 600gr.

-Mono Open: σκάφη με προπέλα επιφανείας, ηλεκτρικό κινητήρα και ελεύθερο βάρος μπαταρίας.

- Hydro B: ελεύθερες όλες οι υποκατηγορίες, Hydro, Catamaran, Outrigger με ηλεκτρικό κινητήρα και ανώτατο βάρος μπαταρίας 600gr.

Όλα τα σκάφη οφείλουν να φέρουν αριθμό σε εμφανές σημείο για την καταγραφή των γύρων. Οι ισχύοντες κανονισμοί ανά κατηγορία είναι οι ανωτέρω και τίποτε περισσότερο.

Διαδικαστικό αγώνα: 3 σκέλη ανά κατηγορία με καταγραφή του απόλυτου χρόνου για κάθε σκάφος. Τα δύο καλύτερα γυρολόγια ορίζουν την τελική κατάταξη. Δεν θα υπάρχει τελικός. Θα υπάρχει μέριμνα ώστε τα σκάφη να αγωνίζονται άνετα χωρίς τον κίνδυνο ζημιών.

Τοποθεσία: Παραλία Ελευσίνας. Απέναντι από το κατάστημα Jumbo.


Συμμετοχές: τηλεφωνικά στο 6976457502, με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή μέσω mail στο minimaniax@gmail.com. Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής μας βοηθά να οργανώσουμε καλύτερα το πρόγραμμα και εσείς να απολαύσετε καλύτερα το Κυριακάτικο πρωινό της 20ης Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε...φορτισμένους!