Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ολόκληρώθηκε το πρωτάθλημα των Rally στο Hellenic Slot Car Club



Με τον τελευταίο αγώνα του περασμένου Σαββατου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα των slot cars κατηγορίας Rally για φέτος.




Αυτή τη φορά θα σας παραθέσουμε το κείμενο ενός οδηγού που μας μεταφέρει το κλίμα του αγώνα, του πρωταθλήματος αλλά και όλου του club. Ο λόγος στο Γιώργο Πετρή:

"Σε γιορτινο κλιμα ολοκληρωθηκε το περασμενο Σαββατο ο τελευταιος αγωνα ραλλυ αλλα και της χρονιας γενικοτερα.

Πολλα συγχαρητηρια στο Νισκοπουλο για αλλη μια επιτυχημενη σεζον με πολυ γελιο ,μαχες και αγωνια μεχρι τελους. Εκπληκτικες πιστες αρτια στημενες και ταχυτατη γραμματια συνθετουν το τελειο παζλ.Τι να πω, αγορι μου σε ευχαριστουμε ολοι κι εγω προσωπικα που ομορφαινεις τα Σαββατοβραδα μας.

Στα αγωνιστικα τωρα.Φετος εκανα πιστευω την καλυτερη εμφανιση μου στα rally. Στοχος μου ηταν η πενταδα που το καταφερα και με το παραπανω.
Ευχαριστω πολυ τον κολλητο μου ΓΙαννη (ntz) Νεραντζη καθως και τον Βεργανελάκη Νικο για τις πολυτιμες συμβουλες τους και για την προσπαθεια που εκαναν να μπω σε ''mode rally''.

Συγχαρητηρια σε ολο τα παιδια (παλιους και νεους) για την παρουσια τους εντος και εκτος πιστα αλλα και για τις επιδοσεις τους.
Συγχαρητηρια στην αποκαλυψη -θελω να πιστευω-  της χρονιας που δεν ειναι αλλος απο τον Κωστα Δετσικα. Αγορι μου εχεις μελλον.

Πολλα μα πολλα συγχαρητηρια στον ''παππου'' του club μα,ς κατα κοσμον Αλεξη Γαιτανη που μας απεδειξε πως οτι και να μας συμβει σε αυτη τη ζωη πρεπει να το αντιμετωπιζουμε και να μην τα παραταμε. Συγχαρητηρια επισης στον ενα και μοναδικο Βεργανελακη Νικο. Νικο η παρουσια σου και μονο φτανει.

Και για το τελος αφησα τον ανθρωπο που μας εκανε να κλαψουμε φετος, τον μεγαλοδικηγορο του club μας και πρωταθλητη, για αλλη μια χρονια στα rally, Γιαννη Νεραντζη. Γιαννο σε ευχαριστω για οσα εκανες φετος για μενα και συγχαρητηρια για το πρωταθλημα.

Αυτα λοιπον.Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα καποια πραγματακια πρεπει να λεγονται.
Μεχρι το επομενο πρωταθλημα (μην χαιρεστε γατακια,παιζει και ο ...ΝΙΣΚΟΠΟΥΛΟΣ... σε αυτο.) ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Υ.Γ.Να μην ξεχναμε επισης αυτους που για τους δικους στους λογους ηθελαν αλλα δεν μπορεσαν. Παιδια υπομονη."