Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Hellenic Slot Car Club GT Championship 2016 - Round 1


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο πρώτος αγώνας του Hellenic Slot Car Club για την κατηγορία των αυτοκινήτων GT.


Και φέτος, αν και διαφορετικό, το handicap δείχνει να κάνει δουλειά. Οι πολύ καλοί οδηγοί δυσκολεύονται λίγο παραπάνω και έτσι αλλάζει το σκηνικό του βάθρου. Οι προετοιμασίες και οι προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρες απέδωσαν καρπούς και απολάυσαμε θέαμα και μάχες για όλο το εύρος της κατάταξης.


Στο πρώτο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Θάνος Νισκόπουλος που εκτός από αντανακλαστικά, διαθέτει πλέον σταθερότητα στην οδήγηση του. Πίσω του βρέθηκε ο επίσης σταθερός και γρήγορος Νερατζής που λόγω handicap οι δυνατότητες του ήταν εμφανώς περιορισμένες. Τρίτο σκαλί του βάθρου για τον μπαμπά Νισκόπουλο. Καθώς φαίνεται, φέτος ο distributor επιστρέφει στην ενεργό δράση.


Η συμμετοχή του mini maniaX στον πρώτο αυτό αγώνα είναι κάτι που ελπίζουμε να έχει συνέχεια μιας και εκεί, όλοι περνούν καλά. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οδηγούς Πετρή και Νερατζή που μέσα στην πίστα μπορεί να είναι αδίστακτοι, αλλά έξω από αυτή είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε βαθμό που σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα!