Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Alpha Mini Mono Champs την Κυριακή


Ο πέμπτος και ίσως κρισιμότερος αγώνας για το πρωτάθλημα Alpha Mini Mono θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην παραλία της Ελευσίνας.



Ακόμα κανένα αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί και σίγουρα αναμένουμε έναν αγώνα με μεγάλο σασπενς. Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

"Την Κυριακή 22 Μαΐου στην παραλία Ελευσίνας θα γίνει ο Πέμπτος και τελευταίος αγώνας του τρίτου πρωταθλήματος για σκάφη Alpha Mini Mono. Με την βοήθεια όσων συμμετέχουν, σαν αγωνιζόμενοι ή θεατές, ακόμη ένα πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με επιτυχία.



Θα ακολουθήσει η απονομή των κυπέλων στους πρωταθλητές της σεζόν. Ένας χρόνος, πέντε αγώνες και η προσπάθειες δεκατεσσάρων συμμετεχόντων φτάνουν στο τέλος για φέτος.


Μετά τον αγώνα και την απονομή θα γίνει κλήρωση μεταξύ των θεατών. Ένας τυχερός θα κερδίσει μία γάστρα Alpha Mini Mono για να μπορέσει να είναι του χρόνου στην παρέα μας.
Σας περιμένουμε όλους εκεί.


 Η παρουσία σας θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για όσους αγωνίστηκαν όλον αυτόν τον χρόνο. Με εκπλήξεις, καλή διάθεση και την βοήθεια του καιρού θα περάσουμε ένα όμορφο Κυριακάτικο πρωινό."

Δείτε το σχετικό event στο facebook πατώντας εδώ.

Επίσης τσεκάρετε την κατάταξη μέχρι τώρα: