Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Hellenic Model Boat Championship 2016: Round 4


Τέταρτος αγώνας για το H.M.B.C. την περασμένη Κυριακή και περνάμε σε μια περίοδο αγωνιστικής ανάπαυλας μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου για το 2016.



Το ενδεχόμενο ενός καλοκαιρινού αγώνα τύπου event είναι κάτι που σιγοσυζητιέται τριγύρω, ωστόσο περιμένουμε από τη διοργάνωση να μας επιβεβαιώσει αν κάτι τέτοιο πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Στα του αγώνα τώρα:

Hydro B: Παρά τις δύσκολες συνθήκες πλεύσης οι οδηγοί της κατηγορίας αποφάσισαν να αγωνιστούν και τα κατάφεραν μια χαρά. Νίκη για τον Αργυριάδη που ακόμα και όταν το σκάφος του έσπασε, κατάφερε να το επισκευάσει εγκαίρως και να συνεχίσει τον αγώνα. Δεύτερο σκαλί του βάθρου για τον Κατιρτζή, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από πολύ καιρό. Τρίτη θέση για τον Τερεζάκη. Η τακτική "πάω αργά και προσεκτικά" δείχνει να του δίνει πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Mono B: Ακόμα μια νίκη για τον Μαόφη που τουλάχιστον για φέτος, δεν δείχνει να απειλείται στη διεκδίκηση του τίτλου. Δεύτερος ως συνήθως  βρέθηκε ο Κωνσταντίνου. Ο Τάσος βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση του ιδανικότερου σκάφους για αγώνες, ωστόσο τα βάθρα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Τρίτο σκαλί του βάθρου για τον Κοσμίδη που ακόμα επιμένει να θαλασσοπνίγεται με σκάφος κατηγορίας Mono A.


FSR-O 27: Ώρα για λίγο θόρυβο. Πρώτη άνοδος στο βάθρο για τον Δρακουλάκο για φέτος και μάλιστα στην πρώτη θέση. Δεύτερη θέση για τον Χέλμη με μικρή διαφορά από τον πρώτο ενώ με επίσης μικρή διαφορά, στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Καραγιαννίδης.