Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Αποτελέσματα 3ου αγώνα Πανελληνίου 1/8 buggy


Στην πίστα Hobbytech των Σερρών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος της ΕΛ.Μ.Ε. για την κατηγορία 1/8 buggy.



Κάτι παραπάνω από 30 οδηγοί έδωσαν το παρών, αρκετοί από την Παρασκευή μάλιστα για να προετοιμαστούν κατάλληλα ως την ημέρα του αγώνα.

Η τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τον Τάσο Παπαρέγκα ήταν και αυτή που σφράγισε και τον τίτλο του πρωταθλητή για το 2016. Δεύτερη θέση για τον Γ. Παπανικολάου ενώ στην τρίτη θέση την έκπληξη έκανε ο Ζώης Μαργαρίτης, κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς για το πρωτάθλημα.


Στον Β τελικό, δυνατή μάχη μεταξύ Κατσάνη και Βεννιανάκη, με τον πρώτο να επικρατεί με κάτι λιγότερο από 4sec διαφορά. Μάχη και για την τρίτη θέση με τον Γαρεφαλλάκη να ανεβαίνει στο βάθρο με επίσης ελάχιστη διαφορά από τον Petkov Plamen.


Τρίτος τελικός με τον Σ. Αντωνογλούδη να παίρνει την πρώτη θέση σχετικά μη απειλούμενος από τον δεύτερο, Α. Τζίμητρα. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Folev Steriyan έχοντας αρκετή απόσταση από τους πρώτους δύο, αλλά και από τους οδηγούς που ακολουθούσαν.




Πηγές: hobbytech.gr
            facebook.com/hobbytech.gr