Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ανακοινώσεις ΕΛ.Μ.Ε.


Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε μια κινητικότητα γύρω από την Ελληνική Μοντελιστική Ένωση σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν ή που δεν πραγματοποιήθηκαν.



Ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Ο τελευταίος αγώνας 1/10 ηλεκτρικών στις 12 Ιουνίου δεν συγκέντρωσε τις ελάχιστες συμμετοχές και ακυρώθηκε (ανακοίνωση). Κατόπιν αυτού η Λέσχη άφησε ελεύθερο το ελαστικό λόγω λάθους παραλαβής από τον πάροχο και πρόσθεσε έναν ακόμα αγώνα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας (ανακοίνωση). Και όσοι είχαν στοκάρει το "λάθος" ελαστικό;


Για τις κατηγορίες 1/8 και 1/5 On Road έγιναν ορισμένες διευκρινήσεις σχετικά με το οικονομικό κομμάτι, ως απάντηση σε "κάποια" δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν "κάπου" στο διαδίκτυο. Την αναλυτική ανακοίνωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Σχετικά με τον αγώνα κυπέλλου 1/10 Nitro On Road στο Μοντελοδρόμιο, η ΕΛ.Μ.Ε. με βάση το καταστατικό της επέβαλε ποινή επίσημης παρατήρησης σε 5 οδηγούς που δεν έδωσαν το παρόν χωρίς να ενημερώσουν, ενώ αποσαφηνίστηκε ο λόγος για την καθυστέρηση της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων (ανακοίνωσις). 


Τέλος, ο Κ. Ζαχαρόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. της Λέσχης και το επίσημο δημοσίευμα θα βρείτε εδώ.


Αυτά για την ώρα. Δεν είμαστε τόσο μέσα στα πράγματα, ωστόσο από την έξω πλευρά βλέπουμε σφαιρικά μια εικόνα που κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι. Ας ελπίσουμε για όλα να ευθύνεται η ζέστη (εδώ ολόκληρο ευρωπαϊκό έχασαν οι άλλοι λόγω ζέστης) και από Σεπτέμβρη η κατάσταση να έχει εξομαλυνθεί.