Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Τα πρώτα dslot στην αγορά


Προφανώς δεν αναφερόμαστε στην ελληνική, προς το παρόν, αγορά αλλά το ότι έγινε το release είναι γεγονός που μας γεμίζει αισιοδοξία. Δείτε τι περιλαμβάνει το σετ.


Ονομάζεται Kyosho Dslot43 Trackset Circuit 96 και μπορεί να στηθεί σε ελάχιστα λεπτά σε τέσσερις διαφορετικές διαγραμμίσεις χωρίς να χρειάζεται επιπλέον κομμάτια. Τα χειριστήρια έχουν πολύ καλή αναλογικότητα και διαθέτουν και ένα κουμπί "turbo" για περισσότερη ισχύ στο μοτέρ του dslot. Στο σετ περιλαμβάνονται βάσεις για τη δημιουργία κλίσεων στα κομμάτια της πίστας αλλά και την ανύψωσή τους για τη δημιουργία γέφυρας. Είναι συμβατή με όλα τα μη ψηφιακά αυτοκίνητα slot κίμακας 1/43. Η τιμή που τη βρήκαμε στο kenonhobby.com είναι 122 ευρώ και δεν περιλαμβάνει αυτοκίνητα.

Τα αυτοκίνητα τώρα, διατίθενται με καπάκια Porsche 962, Porsche 917, Lamborghini Murcielago και Audi R8. Η τιμή του στα 38 ευρώ στο ίδιο κατάστημα. Προσέξτε όμως μια λεπτομέρεια, το καπάκι του dslot είναι συμβατό με Dnano. Με 26 ευρώ αγοράζετε ένα καπάκι Dnano και με μόλις 12ευρώ επιπλέον ολοκληρωμένο αυτοκίνητο dslot. Καθόλου άσχημα για κάποιον που ασχολείται και με τις δύο κατηγορίες. Εικάζουμε πως κάποια αντιστοιχία τιμών θα υπάρχει και στη χώρα μας.




Πηγή: kenonhobby.com