Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

GC Nano Champs: Round 9


Ένατος αγώνας του πρωταθλήματος dnano την περασμένη Κυριακή με επτά οδηγούς να δίνουν το παρόν στην πίστα 8Plus.



Πέντε οδηγοί για την κατηγορία expert και μόλις δύο για την rookie αυτή τη φορά. Στα προκριματικά ο Βουδούρης έκανε την έκπληξη και πήρε την pole position του Α τελικού ακολουθούμενος από τους Σκαλτσά, Καράμπελα και Βελαώρα. Στον Β τελικό βρέθηκε ο Πετρούτσι, με τον άλλοτε άφταστο Δημητριάδη και τον Αγιασώτη.

Β Final: Ο Πετρούτσι με ομολογουμένως πολύ καλοστημένο αμάξι πήρε το προβάδισμα και δεν απειλήθηκε από τους υπόλοιπους δύο. Το μόνο που έμενε ήταν να μαζέψει αρκετούς γύρους για την τελική κατάταξη. Τέσσερις γύρους πιο πίσω τερμάτισε ο Δημητριάδης ενώ ο Αγιασώτης για άλλη μια φορά με συνετή οδήγηση και απολαμβάνοντας την  οδήγησή του, τρίτος.

A Final: Για πόσο θα μπορούσε να κρατήσει ο Βουδούρης τους άλλους τρεις (πολύ περισσότερο προπονημένους) οδηγούς πίσω του; Πρώτος επιτέθηκε Καράμπελας περνώντας πρώτος, εν συνεχεία ο Σκαλτσάς και τέλος ο Βελαώρας στέλνοντας το Βουδούρη στην τέταρτη θέση. Ο τελικός είχε πολύ καλή ροή και όλοι οι οδηγοί προσπαθούσαν να αποφεύγουν ατυχήματα μιας και ο Πετρούτσι είχε απειλητικά μαζέψει πολλούς γύρους από τον B Final.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Nano Expert Class
1) Καράμπελας Νίκος 196Laps
2) Πετρούτσι Βαλέριος 193Laps
3) Βελαώρας Τάσος 191Laps
4) Βουδούρης Δημήτρης 190Laps
5) Δημητριάδης Μιχάλης 189Laps

Nano Rookie Class
1) Σκαλτσάς Ανδρέας 192Laps
2) Αγιασώτης Σταύρος 175Laps