Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Thunder Tiger Desperado JR στον πάγκο του mini maniaX


Περίπου στα μέσα Ιουλίου λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό της Thunder Tiger για ένα Desperado Junior κατόπιν παρότρυνσης από τους ανθρώπους της Ruberkon, αντιπροσωπείας της TT στην Ελλάδα.


Ύστερα από μερικές μέρες ο αντιπρόσωπος μας ενημέρωσε πως το mini maniaX είχε κερδίσει το ένα και μοναδικό Depserado JR του διαγωνισμού. Επικοινωνήσαμε με την εταιρία και πληροφορηθήκαμε πως είχαμε μία πιθανότητα στις 11.000 συμμετοχές για να κερδίσουμε. And We Did! Μέσα σε λίγες ημέρες μας απεστάλη το δώρο μας.

Περνώντας από χίλια κύματα, το θηρίο των 70cm σήμερα βρίσκεται στα χέρια μας.

Εντυπωσιακό το πόσο ποιοτικά μπορεί να κατασκευαστεί ένα ARTR σκάφος. Όχι μόνο η γάστρα αλλά και όλο το hardware. Όλα είναι τοποθετημένα επιμελώς στις θέσεις τους, σφιγμένα και στεγανοποιημένα. Το catamaran αυτό προορίζεται για αρχάριους μοντελιστές, προσφέροντας τους, αρκετές ευκολίες για να παίξουν.

Τι είδαμε και μας άρεσε:

- κουτί ηλεκτρονικών και μπαταρίας
- πηδάλιο με άρθρωση για να μην σπάει σε πιθανά χτυπήματα
- strut άξονα με κλίση για αντιστάθμιση της ροπής του μοτέρ και οπισθέλκουσας πηδαλίου
- καπάκι με μαγνήτες για καλύτερη συγκράτηση του
- ηχομόνωση εσωτερικά του καπακιού
- χρειάζεται μπαταρία lipo 11.1v 2200mah που είναι ιδιαίτερα οικονομική
- spare στεγανοποιητική αφρώδης ταινία
- spare προπέλα

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Thuner Tiger και τη Ruberkon για την ευκαιρία που μας έδωσαν να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο catamaran. Εάν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, δείτε τους διαγωνισμούς που ανακοινώνει η Thunder Tiger στη σελίδα της στο Facebook.