Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κι άλλα Exotek upgrades για το Losi Mini 8ight-T

Τον περασμένο μήνα είχαμε το ίδιο σκηνικό: option parts από την Exotek για το 16αράκι της Losi (link). Αλλά επειδή για μερικούς αυτό δεν ήταν αρκετό, πάρτε μερικά ακόμα και χάστε το μυαλό σας, εντελώς!




Το carbon σασί πάχους 2.5mm κάνει το σύνολο πιο ελαφρύ και πιο ανθεκτικό. Δίνεται η δυνατότητα για χρήση μοτέρ μεγαλύτερης διαμέτρου, ενώ στο εμπρός τμήμα η άνεση χώρου επιτρέπει τη χρήση μεγαλύτερου, low-profile servo για πιο γρήγορο και αξιόπιστο στρίψιμο. Ένα αλουμινένιο nose plate φροντίζει για την προστασία του εμπρός άκρου του σασί.



Η ενίσχυση του σασί συνεχίζεται με το αντίστοιχο carbon upper plate πάχους, επίσης 2.5mm. Συνδυάζεται με αλουμινένιο προστατευτικό του spur gear και περιλαμβάνει βάση για την κεραία και μερικά spacers για το σύστημα διεύθυνσης.


Τέλος, δύο blocks για στήριξη μπαταρίας shorty lipo 2S δίνουν τη δυνατότητα για χρήση μπαταριών μεγάλης χωρητικότητας και μεγάλης ταχύτητας εκφόρτισης. Ωστόσο, τα δύο αυτά blocks δεν είναι συμβατά με το απλό σασί του Mini 8ight-T και φυσικά, του Mini 8ight buggy.


Πηγή: exotekracing.com