Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

PN Racing News



Η PN Racing αποχαιρετά το 2014 με σπουδαία νέα που δεν θα αφήσουν κανένα οδηγό mini-z αδιάφορο.




Carbon εμπρόσθιος προφυλακτήρας: Αντικαθιστά τον πλαστικό προφυλακτήρα των καπακιών lexan και μειώνει την πιθανότητα σπασίματος. Ταυτόγχρονα μειώνει το βάρος στον εμπρός άξονα. Πάνω σε αυτόν τοποθετούνται και τα posts του καπακιού.


Καλώδια για servo τιμονιού: Σε αντίθεση με τα κοινά καλώδια με 7 κλώνους, το καλώδιο της PN διαθέτει 65 κλώνους στην ίδια διάμετρο. Με το ρεύμα να κυκλοφορεί στην επιφάνεια των καλωδίων, ουσιαστικά η ροή του γίνεται πιο ελεύθερη και το servo γίνεται πιο γρήγορο, ακριβές και δυνατό.


Foam ελαστικά: Ότι πιο απόλυτο μπορεί να συναντήσει κάποιος σε πρόσφυση ελαστικών, τώρα και από την PN. Έρχονται κολλημένα στις ζάντες τους και χρειάζονται μόνο τορνίρισμα για να παίξουν.


Τόρνος ελαστικών: Για τον τόρνο δεν έχουμε πολλές πληροφορίες παρά μόνο ότι η εταιρία ολοκλήρωσε τις δοκιμές και θα προχωρήσει στην παραγωγή. Ιδανικός για 2wd και 4wd τροχούς.


PNEC 2015: Ο ετήσιος PN European Championship θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-28-29 Μαρτίου στην πόλη Wels της Αυστρίας. Όπως και στο PN World Cup, η απήχηση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη. Μήπως να το σκεφτούμε κι εμείς;