Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Φωτογραφίζουμε το Team Magic E4JR II

Στην πρόσφατη επίσκεψη μας στο Argos RC Maniacs (αν δεν είδατε το σχετικό άρθρο:1oν ντροπή σας και 2ον δείτε το εδώ) είχαμε την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε δύο ενδιαφέροντα μοντέλα, ένα εκ των οποίων σας παρουσιάζουμε εδώ.


Το E4JR II είναι ένα Ready to Run πακέτο της εταιρίας της Team Magic για την οποία αρχικά ήμασταν αρκετά διστακτικοί. Διστακτικοί μέχρι που βγάλαμε το καπάκι από τα body posts και αντικρίσαμε τι κρύβεται από κάτω.



Το φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώσαμε είναι μια καλή απεικόνιση του RTR αυτοκινήτου των...πόσο; 300 ευρώ; Για τσεκάρετε το link μήπως έγινε κανένα λάθος. Δεν μπορεί με τόσα λίγα να αγοράζεις κάτι τέτοιο.



Εν πάση περιπτώσει (κάλα το γράφουμε, είναι δωτική), αυτό που πάντα κοιτάμε σε ένα μοντέλο είναι η διαθεσιμότητα του σε ανταλλακτικά και ακόμα και σε αυτό, το RC Maniacs μας αποστόμωσε όταν μας έδειξε το διαθέσιμο stock που διαθέτει. Να το σπας σε κάθε γύρο, ένα πράγμα.



Τι κάνουμε τώρα; Μα τι άλλο; "Αγαπημένε μου Άη Βασίλη, σου στέλνω αυτό το γράμμα για να σου ζητήσω...μπλα, μπλα....Ε4JR...μπλα, μπλα...ΙΙ..."