Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Live RC Greece - Φρέσκο πακέτο RC Media


Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει ξεκινήσει τη δραστηριότητα της μια ομάδα με την ονομασία Live RC Greece, έχοντας πατήσει σε αυτό ακριβώς που έλειπε από τον ελληνικό μοντελιστικό χώρο: τη ζωντανή κάλυψη αγώνων.




Ωπα, πάλιουρες των RC αγώνων μη βιάζεστε να βγάλετε γλώσσα. Ξέρουμε πως αυτό εγχείρημα έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Ξέρουμε επίσης πως δεν ευδοκίμησε για μεγάλο διάστημα.

Αρα τώρα τι έχουμε; Μια νέα προσπάθεια. Μια νέα προσπάθεια από ανθρώπους που αγαπούν το αντικείμενο, που γνωρίζουν από τεχνολογία και που έχουν πλάνα και σχέδια πολύ...out of the box. Η ομάδα του Live RC Greece διαθέτει μια σελίδα στο facebook με σύντομες και ενδιαφέρουσες ειδήσεις (link), ένα κανάλι στο youtube με τους αγώνες που καλύπτει ζωντανά (κι άλλο link) και ένα site με άρθρα σχετικά με τις εξελίξεις στον ελληνικό και μη, μοντελιστικό χώρο (ακόμα ένα link).


Μη βιάζεστε μωρέ. Το ξέρουμε πως μέχρι στιγμής έχουν ασχοληθεί μόνο με την κατηγορία 1/8 buggy. Τα σχέδια του Live RC Greece όπως μας ενημέρωσε είναι να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κατηγορίες RC αυτοκινήτων προκειμένου να τις ενισχύσει και να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο σε αυτές.

Αυτά για την ώρα. Από τη μεριά μας να ευχηθούμε καλή συνέχεια στα παιδιά και καλή δύναμη στο δύσκολο εγχείρημα τους. Εσείς επισκεφθείτε το site, κάντε like στη σελίδα και εγγραφή στο κανάλι του Live RC Greece και σίγουρα θα ανταμειφθείτε.