Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Hellenic Model Boat Championship 2016: Round 2


Δεύτερος αγώνας για το H.M.B.C. την Κυριακή που μας πέρασε και οι βοριάδες που έπνεαν στην περιοχή τον έκαναν ιδιαίτερα απαιτητικό οδηγικά.



Μοnο Β: Ο Μαόφης έχοντας βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη νέα του γάστρα ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Δεύτερη θέση για τον Κωνσταντίνου που φέτος διεκδικεί την πρωτιά στην κατηγορία και τρίτη θέση για τον Ζαχαρία, που αν το μάτι μας είδε καλά, χρησιμοποιεί πλέον κι αυτός το σκάφος που ο Μαόφης κατασκευάζει.


Hydro B: Εδώ και αν ήθελε σωστή οδήγηση. Ο Σακαντάρης συνεχίζει τις νίκες για το 2016, ενώ ο Αργυριάδης δείχνει επίσης δυνατός τερματίζοντας δεύτερος. Τρίτο σκαλί του βάθρου για τον διακριτικότερο ίσως αγωνιζόμενο του πρωταθλήματος, τον Κ. Γάλλο.


FSR-O 27: Ώρα για λίγο θόρυβο. Νίκη για το Γ. Χέλμη που τα πήγε πολύ καλύτερα από τον πρώτο αγώνα. Πίσω του βρέθηκε ο Καραγιαννίδης. Ένα εκπληκτικό δεύτερο σκέλος τον φόρτωσε με τους απαιτούμενους γύρους προκειμένου να βρεθεί δεύτερος. Βάθρο και για τον Κύριο που αν και στο πρώτο σκέλος τους έπιασε όλους στον ύπνο, δυστυχώς δεν είχε την ίδια πορεία στη συνέχεια.


Τα βενζινοκίνητα catamaran για ακόμη μια φορά δεν αγωνίστηκαν. Είμαστε ωστόσο αισιόδοξοι πως οι "βενζινάδες" δεν θα αφήσουν το πρωτάθλημα να ακυρωθεί. Επόμενη αγωνιστική στις 24 Απριλίου. Θα φτάσει προτού το πάρουμε χαμπάρι!