Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

RC Cannibals Championship 2016: Round 1


Η ημέρα που οι τρελαμένοι οδηγοί buggy της πίστας RC Cannibals στο Ρέντη περίμεναν, επιτέλους έφτασε και την περασμένη Κυριακή λύσαξαν για τα καλά στον πρώτο πρωταθληματικό αγώνα για το 2016.


Οι προετοιμασίες ήταν ασταμάτητες εδώ και αρκετές μέρες ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα. Διαπιστώθηκαν κάποια προβλήματα στη γραμματεία που οδήγησαν σε αρκετή καθυστέρηση, ωστόσο ο Μ. Κατσαρης και η ομάδα που τον βοηθούσε, κοπίασαν και τα διόρθωσαν ώστε ο αγώνας να συνεχιστεί κανονικά.

Η διάθεση των οδηγών σε υψηλά επίπεδα καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα δεν καθόριζε το αν θα έχουν αύριο φαγητό να φάνε, αν μας πιάνετε. Εντύπωση μας έκαναν για άλλη μια φορά οι οδηγοί της κατηγορίας junior που αποτελούν το νέο αίμα και στο 1/8 buggy αλλά και στο μοντελισμό γενικότερα. Μπράβο στους πιτσιρικάδες, μπράβο και στους μπαμπάδες για άλλη μια φορά.


Απαθανατίσαμε μερικά στιγμιότυπα, ωστόσο δεν τα καταφέραμε να μείνουμε ως το τέλος του αγώνα. Από έγκυρες πηγές, μάθαμε πως κάποιος βγήκε πρώτος, κάποιος δεύτερος και κάποιος τρίτος.