Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Το αδιαχώρητο @ RC Manos το Σάββατο

Ο κόσμος που τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια του καταστήματος RC Manos το περασμένο Σάββατο αποτέλεσε την ελάχιστη ηθική ανταμοιβή για την προσπάθεια που ο Μ. Τερεζάκης καταβάλει τα τελευταία χρόνια, να πάει το ναυτομοντελισμό στη χώρα μας, ένα βήμα μπροστά.


Ο χώρος του καταστήματος στις 18:30 ήταν κατάμεστος και όλα ήταν έτοιμα για το καθιερωμένο ευχέλαιο. Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με κάθε παρευρισκόμενο να παραλαμβάνει έναν αριθμημένο λαχνό μαζί με το κομμάτι που του αναλογούσε.


Στην κλήρωση που είχε σειρά, μοιράστηκαν σε πέντε τυχερούς δωροεπιταγές συνολικής αξίας 200 ευρών. Μερικοί μάλιστα, τις εξαργύρωσαν το ίδιο βράδυ.


Εν συνεχεία, η πίτα έδωσε τη θέση της στο μπουφέ που όλοι τιμήσαμε δεόντως. Δεν έλειψαν και οι όμορφες παρουσίες στο σερβίρισμα των παρευρισκομένων, αλλά και στην υποδοχή κατά την είσοδο τους στο κατάστημα.


Κουβεντούλα σχετικά με set-ups, προπελίτσες, μπαταριούλες, αξονάκια κλπ...κλπ... και το απόγευμα πέρασε ευχάριστα για όλους. "Ρε μήπως ξέρετε πότε θα γίνει ο επόμενος αγώνας Alpha Mini;" έπιασε το αυτί μας δυο-τρεις φορές. Καλή ερώτηση!



Από τη μεριά μας να ευχηθούμε στο Μ. Τερεζάκη ό,τι καλύτερο για το 2016. Τα εμπόδια δεν σταματούν να έρχονται, το θέμα είναι εκείνος να μην σταματήσει να τα ξεπερνά!